Categories Fotbal

George Puscas a semnat cu Reading

puscasBihoreanul George Pușcaș (foto) a ajuns la un acord cu Reading. Atacantul român este noul jucător al echipei din Championship (liga a doua din Anglia), Reading.

Formația engleză ar urma să plătească 8 milioane de lire sterline (8,7 milioane de euro). Transferul s-a efectuat miercuri, George Pușcaș urmează să efectueze vizita medicală ca mai apoi să semneze cu Reading. Gruparea este la al doilea transfer din Italia în această perioadă. Portarul Rafael Cabral, de la Sampdoria, a semnat cu echipa din Championship.

Reading este antrenată, din decembrie 2018, de portughezul de 48 de ani, Jose Manuel Gomes, iar ultima dată când a promovat în Premier League este în anul 2012. În 1927 și 2015 a reușit să ajungă până în semifinalele Cupei Angliei, acestea fiind cele mai mari performanțe ale echipei.

În această vară, George Pușcaș s-a pregătit alături de Inter Milano, mergând în cantonamentul din Singapore, dar și în Londra, acolo unde a îmbrăcat pentru ultima dată tricoul negru-albastru. Atacantul a evoluat în ultimele 45 de minute ale amicalului cu Tottenham și a ratat primul penalty al echipei.

În sezonul trecut, Pușcaș a evoluat pentru Palermo, formație pentru care a jucat în 33 de meciuri și a marcat de 9 ori.

About Author