Categories Fotbal

Liga a 4-a Bihor incepe in perioada 24-25 august

fotÎn perioada 24-25 august se va da startul unei noi ediții a Ligii a 4-a de fotbal Bihor. Din păcate o ligă care devine din ce în ce mai modestă și în care ești obligat să folosești jucători tineri, deși baza de selecție este tot mai redusă.

De asemenea față de sezonul trecut nicio noutate, două dintre echipele care au promovat pe teren Biharea Vașcău și respectiv Unirea Roșia nu s-au mai înscris în acest eșalon. Cu alte cuvinte jucăm, dar nu mai cade nimeni. În aceste condiții cea mai importantă echipă va fi campioana care va reprezenta județul Bihor la barajul de promovare în Liga a 3-a.

De departe CAO este favorita din acest sezon, Viitorul Borș, Unirea Livada sau Crișul Sântandrei fiind și ele pretendente la un loc fruntaș, dar în niciun caz nu se poate vorbi de un eșalon superior. CSC Sânmartin și Foresta Tileagd nou promovatele din Liga a V-a vor avea viață dificilă în condițiile în care vor juca totuși în fața unor echipe care fac cel puțin două antrenamente pe săptămână.

Avantajul acestora din urmă este că nu vor mai fi obligată să joace pe coclauri, cam așa arată unele terenuri din Campionatul Județean Bihor, iar să-i constrângi măcar să tundă terenul înainte de meci, nu se prea poate. Una pesta alta va fi din nou o ediție de campionat în care arbitrii cu experiență vor oficia cele mai importante jocuri, iar sancțiunile împotriva lor dacă vor greși (în general intenționat) vor întârzia să apară. Ceea ce nu este tocmai normal!!!

Programul primei etape a Ligii a IV-a Bihor

Sambata, 24 August 2019, 11:00 – Teren: Tricolorul / Alparea
Clubul Sportiv Oşorhei – Unirea Embrak Livada
Sambata, 24 August 2019, 16:00 – Teren: Crişul / Aleşd
Crişul Aleşd – CS Unirea Valea lui Mihai
Sambata, 24 August 2019, 18:00 – Teren: Stadion Iuliu Bodola / Oradea
ACS CAO 1910 Oradea – CS Mădăras
Sambata, 24 August 2019, 18:00 – Teren: Orăşenesc / Săcueni
CS Săcueni – CS Diosig Bihardioszeg
Sambata, 24 August 2019, 18:00 – Teren: Municipal/Liberty / Salonta
CSM Olimpia Salonta – CSC Sânmartin II
Duminica, 25 August 2019, 18:00 – Teren: Francisc Matei / Beiuş
CS Bihorul Beius – CS Viitorul Borş
Duminica, 25 August 2019, 18:00 – Teren: Foresta / Tileagd
Foresta Tileagd – Universitatea Oradea
Duminica, 25 August 2019, 18:00 – Teren: Crişul / Sântandrei
CSC Crişul Sântandrei – CSO Ştei

About Author