Categories Tenis

Simona Halep trece cu bine de turul secund la Cincinnati

TORONTO, ON - AUGUST 07: Simona Halep of Romania hits a shot against Jennifer Brady of the United States during a second round match on Day 5 of the Rogers Cup at Aviva Centre on August 07, 2019 in Toronto, Canada. (Photo by Vaughn Ridley/Getty Images)

În cursul zilei de miercuri 14 august, Simona Halep a jucat în turul secund al turneului WTA de la Cincinnati.
Simona Halep (foto), a patra favorită a turneului, a jucat împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, ocupanta locului 43 WTA. Aceasta a trecut în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-1, de spaniola Carla Suarez Navarro.

Ekaterina Alexandrova şi Simona Halep nu au mai fost adversare în circuitul WTA. În cele din urmă, jucătoarea originară din Constanța a reușit să ajungă în turul al treilea, cu set pierdut.

Primul set a fost adjudecat de Ekaterina Alexandrova cu scorul de 6-3. A urmat un al doilea set mult mai echilibrat. La scorul de 3-3, Simona Halep a avut două mingi de ghem irosite, rusoaica trecând din nou în avantaj. A urmat un ghem extrem de disputat, Simona Halep servind după aceea cu presiune. 5-5. În cele din urmă, românca a închis setul.

Tensiunea creștea o dată cu trecerea timpului, la scorul de 4-4, Simona Halep a reușit break-ul în condițiile în care adversara a avut două duble greșeli. Automat Simona Halep și-a consolidat break-ul reușind victoria cu scorul de 6-4 în decisiv.

About Author