Categories Baschet

O mutare care se doreste a fi utila a campioanei Romaniei

pavelPavle Reljic (foto) se alătură echipeide baschet CSM CSU Oradea. Baschetbalistul originar din Serbia, stabilit în Timișoara, a făcut parte din lotul roș-albaștrilor în sezonul 2018/19, devenind camion al României. El se va antrena alături de echipa orădeană începând de miercuri (21.08).

Pe parcursul acestei veri, Reljic s-a însurat cu iubita sa Roberta. Așadar, la scurt timp după ce în plan profesional a izbutit să câștige titlul de campion al României, Pavle a făcut un pas extrem de important și în plan personal.

Înalt de 1.94 metri, cântărind 80 kilograme, Reljic evoluează în principal la poziția 2. El este un bun purtător de minge, astfel încât a fost utilizat de-a lungul timpului și la poziția 1. De-a lungul carierei, jucătorul amintit a evoluat în Serbia, Liga Adriatică, Bosnia-Herțegovina și România.

În țara nostră, anterior angajamentului cu CSM CSU, Reljic a evoluat pentru două echipe din Timișoara. În sezonul 2018/19, el a bifat cinci apariții în Liga Națională, având medii de 2.4 puncte și 1.4 recuperări în zece minute. De asemenea, rolul său a fost foarte important în antrenament, ridicând nivelul de competitivitate al acestora.

About Author