Categories Fotbal

CSU Craiova se califica mai departe dupa un meci de povestit nepotilor!!!

pigliCSU Craiova a trebuit să învingă în returul cu Honved Budapesta (0-0 în prima manșă) pentru a se califica în turul trei preliminar al Europa League. Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” s-a terminat cu scor alb după timpul regulamentar de joc. Au urmat două reprize de prelungiri, dar în ultimul minut de joc Qaka îl lovește pe Batik cu pumnul. Arbitrul se apropie de incident, o petardă este aruncată din tribune și explodează lângă acesta. Arnold Hunter se pune în genunchi, salvarea intervine și partida este întreruptă.

Jamie Robertson intră pe teren, jocul reîncepe.

Antrenorul Sannino stă în mijlocul jucătorilor și dă indicații. După 35 de minute, meciul nu a fost încă reluat. Se mai joacă un minut airea, după care se fluieră finalul. Așadar se ajunge la loviturile de departajare.

Maghiarii ratează primele două lovituri, Craiova le transformă. Honved înscrie, și din nou Craiova punctează și ea. 3-1. Pigliacelli este eroul oltenilor cu trei lovituri parate și o calificare în turul următor, dar cel mai probabil vor avea terenul suspendat.

 

About Author