Categories Fotbal

Dan Petrescu: Am primit un gol mult prea usor

danCFR Cluj a pierdut prima manșă a duelului cu cehii, din play-off-ul Ligii Campionilor, fiind învinsă cu 1-0, chiar pe arena din Gruia.

Chiar dacă “feroviarii” porneau cu a doua șansă, speranțele suporterilor erau mari, în special după calificarea în fața lui Celtic Glasgow. Totuși, campioana Cehiei a părut a fi o echipă mai organizată, care nu lasă nimic la voia întâmplării. Slavia a marcat în urma unei faze pregătite la antrenamente și a dominat în multe momente jocul.

La finalul partidei, Dan Petrescu (foto) a vorbit despre un nou miracol, care și cel cu Celtic. “Suntem foarte supărați de rezultat. În prima repriză ne-au dominat la posesie și la pase, dar nu la ocazii. Noi am avut două ratări mari ale lui Țucudean, o dată cu capul, o dată cu piciorul, și una a lui Djokovic. Eu nu mi-aduc aminte de un șut pe spațiul porții trimis de ei.

Au dat un gol ca la tenis de masă, a dat cu latul, am primit golul mult prea ușor. În repriza a doua, nu au avut niciun șut. Nu îmi aduc aminte. Cel mai bun om al lor a fost portarul, chiar dacă au o echipă ofensivă. Nu știu ce va fi la retur. Nu aș vrea să schimb nimic. Trebuie să încercăm să facem un nou miracol. Șansele sunt foarte mici, trebuie să fim realiști”, a declarat tehnicianul, potrivit Digisport.

Antrenorul a oferit detalii și despre faza penalty-ului ratat de Omrani. “Mie nu îmi place să fiu întrebat de ce a bătut Omrani. Ne-a făcut mari, a dat gol cu Celtic, acum ce facem? Îl omorâm? Azi a ratat. Și eu am ratat când ne era lumea mai dragă. I-am spus să nu bată el, să bată Rondon, că el a fost faultat. El a crezut că trebuie să ia mingea să bată, pentru că el e golgheterul echipei”, a spus Petrescu.

Returul dintre CFR Cluj și Slavia Praga se va disputa miercuri, 28 august.

About Author