Categories Baschet

Prezentarea campioanei Romaniei la Cinema Palace

camNe dorim mereu să atingem următorul nivel. Atât în baschet, cât și în relația cu suporterii. De aceea, am ales să facem un lucru inediat, iar prezentarea echipei va fi făcută într-o seară de gală organizată la Cinema Palace, vineri 13 Septembrie cu începere la ora 19:30.

Evenimentul va cuprinde printre altele un scurt film, un istoric în imagini al echipei. Parcursul de la o Arenă aproape goală la un proiect care aduce bucurie orădenilor week-end de week-end. Trăim cei mai frumoși ai baschetului orădean, însă vrem să menținem amintirea vie. Tocmai de aceea, în cadrul aceleași seri vom inaugura și Hall Of Fame-ul CSM Oradea. Un loc unde memoria legendelor clubului va rămâne mereu vie! Păstrăm secret primele personalități care vor fi introduse în Hall of Fame, dar cu siguranță ne vom bucura cu toții să ne revedem eroii.

Ultima parte a evenimentului va fi prezentarea jucătorilor favoriți. Pe majoritatea îi cunoașteți deja, iar cu Aaron Broussard și Cătălin Baciu sigur o să vă împrieteniți repede. Și chiar dacă deja i-ați văzut deja la joc pe lei, vă invităm să le oferiți un rând călduros de aplauze și la seara de gală de la Cinema Palace.

Sala de Cinema nu poate cuprinde toată dragostea voastră, având aproximativ 100 de locuri disponibile pentru acest eveniment. Și pentru că ne dorim să îi avem pe cei mai înflăcărați suporteri alături de noi, vom organiza în aceste zile mai multe concursuri cu întrebări din istoria echipei în mediul nostru on-line. Primele persoane care vor răspunde corect, vor fi recompensate cu invitații duble la Prezentarea Echipei.

Și pentru că ne dorim să vă avem pe toți alături de noi, evenimentul va fi transmis în direct On-line, pe pagina de Facebook CSM Oradea. Ne-ar fi plăcut să vă avem pe toți prezenți alături de noi, însă vă promitem că vă simțim dragostea în fiecare clipă!

Vă pregătim surprize plăcute, leilor!

About Author