Categories Baschet

Campioana Romaniei la baschet si-a prezentat noul lot de jucatori

achimSuperba sala de spectacole a Filarmonicii de Stat din Oradea a găzduit vineri 13 septembrie, o interesantă prezentare a unei echipe sportive, campioane naționale.

Secția de baschet masculin a CSM Oradea și-a prezentat noul lot de jucători pe care se vor baza în sezonul 2019-2020. O festivitate frumușică, siplă în care momentele inutile nu și-au avut locul și la finele căreia nu mulții spectatori prezenți aplaudau frnetic, Campionii României suntem noi!!!

O propunere cu adevărat bine venită a fost alcătuirea de către clubul CSM Oradea a unei secțiuni, Hall of Fame, dedicată total beaschetului.

În acest an trei propuneri au fost pentru acest Hall of Fame și anume regretatul Antionio Alexe, despre care nevasta lui Lia Alexe, declara că face zilnic baschet. Al doilea Will Franklin fost campion cu CSM Oradea cel care trăiește în Statele Unite ale Americii și care a lăudat publicul orădean precum și foștii colegi, și ca o noutate și totodată o surpriză, Cristian Achim, antrenorul de care se leagă succesele secției de ani de zile. la o simplă analiză facută de un coleg de breaslă din capitală, Cristian Achim (foto) este antrenorul cu cea mai lungă continuitate pe banca tehnică a unei echipe de jocuri sportuve din România. Un lucru enorm, care spune multe despre colaborarea lui cu clubul. Jucătorii au fost prezentați individual în ordinea numerelor de pe tricoul, dar descrescătoare iar la finalul serii a avut loc o sesiune de autografe și fotografii.

About Author