Categories Polo

Sunt increzatori in sansele lor de calificare

poloCSM Oradea a fost învinsă de CN Terrassa în prima manșă din turul al 3-lea LEN Champions League – ediția 2019/20. Rezultatul final a fost de 10-7. Pe reprize: 2-2, 1-2, 2-2, 5-1. Partida s-a disputat sâmbătă (21.09), în Spania.

Partida a demarat și s-a încheiat în nota de dominare a spaniolilor. Aceștia au marcat primele două, respectiv ultimele patru goluri ale confruntării. De altfel, cu excepția primelor șase, dar mai ales a ultimelor trei minute de joc efectiv, CSM Oradea a fost superioară formației iberice.

Terrassa s-a desprins la 2-0, însă elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu au egalat situația la doi până la capătul primei secvențe. Au urmat două reprize în care CSM-ul a fost la conducere, scor 3-2, 5-3, respectiv 6-5.

Ultimul act a început cu un avantaj minim pentru orădeni. Terrassa a egalat la șase, însă bihorenii au revenit la conducere cu un gol din superioritate numerică. Finalul partidei a consemnat o cădere a CSM-ului, una de care gazdele au proficat marcând de patru ori din acțiune, incluzând două goluri în ultimul minut de joc efectiv.

Gazdele au avut 11 superiorități, iar orădenii au avut nouă. Terrassa a beneficiat de două penalty-uri, marcând unul. CSM-ul nu a obținut nicio lovitură de la 5 metri.

Vlad Dragomirescu și Roland Szabo au marcat câte două goluri, iar Yusuke Inaba, Alex Popoviciu și Silvian Colodrovschi au înscris câte un gol pentru CSM Oradea. Căpitanul Ramiro Georgescu a fost eliminat definitiv, cu drept de înlocuire. În replică, Sergi Mora Belmonte a înscris de trei ori pentru Terrassa.

Returul are loc miercuri (25.09), ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Intrarea este liberă. Învingătoarea avansează în grupele LEN Champions League, iar învinsa va juca în sferturile de finală LEN Euro Cup.

About Author