Categories Handbal

Un pic mai convingatori abia dupa pauza

20190929_143343În cadrul etapei a III-a a Diviziei A de handbal masculin, Seria a IV-a, CSM Oradea a reușit o victorie confortabilă scor 39-29 (18-16) în dauna celor de la CS Unirea Sânnicolau Mare. Ambele echipe veneau după două victorii consecutive ceea ce dădea premiza unui derby. Nu a fost deloc așa, diferența din final fiind destul de mare.

Meciul a debutat în nota de echilibru, gruparea gazdă fiind parcă timorată, greșeli de începători, prindere și pasare a balonului au loc în echipa lui George Tăutu. Ambele apărări parcă nu sunt concentrate, iar portarii orădeni sunt din alt film. Acest gen de evoluție trebuie uitat cât mai repede.

La pauză se intră la cabine cu două goluri avans, pentru ca debutul părții a doua să facă diferența, bihorenii au marcat cinci goluri consecutive, oaspeții au cedat total inițiativa și de aici doar un simplu galop de sănătate. Până în final, Oradea practic a făcut legea pe teren pe fondul unei bănci mai lungi și mai proaspete.

Din păcate mult prea multe goluri primite de ambele părți, în condițiile în care pe teren au evoluat majoritatea jucătorilor trecuși pe foaia oficială. Victorie absolut logică pentru echipa care și-a dorit în cele din urmă mai mult victoria și a demonstrat că sunt net superiori.

În prima parte a jocului, cei doi portari ai formației organizatoare, au fost clar depășiți de miza jocului (visau le nemurirea sufletului), iar în partea a doua au dat primele semne de revenire, procentajele lor fiind foarte, foarte modeste.

La masa de cronometru s-au întâmplat lucruri științifico-fantastice, un eliminat a stat mai mult de trei minute pe bancă, chiar dacă pe tabelă apăreau doi eliminați, în teren erau mai mulți jucători și tot așa. Dovadă de amatorist total, iar la timp de odihnă nimeni nu știa ce trebuie făcut.

 Adrian Mihailescu a terminat meciul cu 6 goluri, Paul Oarga cu 9 goluri, Mateas Ghita Radu Ionut cu 1 gol, Munea Devid cu 6 goluri, Petre Pomian cu 1 gol, Teodorescu Andrei cu 2 goluri, Csongor Szasz cu 1 gol, Szabo Benjamin cu 4 goluri, Radu Radu Răzvan cu 5 goluri, Szilagyi Eduard cu 1 gol iar Potera Alexandru a contribuit cu 3 goluri.

About Author