Categories Fotbal

CSC Sanmartin va primi vizita Sepcilor rosii in Cupa Romaniei

fotFederaţia Română de Fotbal a stabilit, luni seară, meciurile din Turul 4 al Cupei României, faza naţională, ediţia 2019/2020. În competiţie au intrat şi ultimele nouă echipe din Liga 2, după ce primele 11 au întrat din Turul 3. Cele 18 partide se vor desfăşura marţi, 10 septembrie 2019, şi miercuri, 11 septembrie 2019, cu începere de la ora 16:30.
În această fază a Cupei României participă 36 de echipe: 27 calificate din turul trecut şi ultimele nouă din Liga 2. Cele 18 de meciuri se vor disputa într-o singură manşă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă încă două reprize de prelungiri, iar, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Călin Cheregi a mai înfrântat o dată pe U Cluj în Cupa Românieio în perioada când o antrena pe CS Oșrohei, pierzând atunci duelul cu formația din municipiul de pe Someș. De astă dată datele sunt cu totul altele, valoare celor două echipe fiind apropiată.

Echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea excluderii şi retrogradării lor în eşalonul imediat inferior din campionatul în care participă.

Meciurile Fazei a IV-a a Cupei României:

CSC Sânmartin – Universitatea Cluj
Sănătatea Cluj – Fotbal Comuna Recea
Industria Galda – Avântul Reghin
Crişul Chişineu Criş – UTA Arad
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Ripensia Timişoara
CSM Reşiţa – ASU Politehnica Timişoara
Vediţa Coloneşti – U Craiova 1948 SA
Flacăra Horezu – Campionii FC Argeş
Flacăra Moreni – CS Mioveni
Olimpic Cetate Râşnov – FK Csikszereda
Sportul Snagov – Petrolul Ploieşti
CS Tunari – Metaloglobus Bucureşti
Steaua Bucureşti – Concordia Chiajna
Rapid – Dunărea Călăraşi
SC Popeşti Leordeni – Turris-Oltul Turnu Măgurele
CS Făurei – Farul Constanţa
Metalul Buzău – CSM Focşani
Foresta Suceava – Aerostar Bacău

About Author