Succes pentru handbalistele universitare la Timisoara

0
Posted September 17, 2019 by Lucian Popa in Handbal

timiUniversitatea de Vest Timișoara – CSU Oradea 29-30
Etapa a II-a a adus și prima victorie, 29-30 (14-13), pentru handbalistele de la CSU care au confirmat după meciul bun din prima etapă de la Târgu Mureș.
Așa cum era de așteptat, spectatorii au avut parte de o înfruntare echilibrată și încleștată, dar și spectaculoasă. În prima parte nici o echipă nu s-a desprins la mai mult de un gol, pauza găsind gazdele cu un avantaj minim, scor 14-13. Mai bine pregătite fizic, oaspetele au început excelent repriza secundă și au dominat-o de la un capăt la celălalt având mereu un avantaj de 2-3 goluri. Totuși, finalul a fost unul tensionat. Pe fondul unor momente neinspirate ale bihorencelor, gazdele s-au apropiat la un singur gol, iar la ultima fază, arbitrii au penalizat un contact între 2 jucătoare cu aruncare de la 7 metri și cartonaș roșu pentru jucătoarea orădeană. A fost momentul de inspirație a Doinei Ardelean care a schimbat portarul, iar Raluca Fulgescu a avut o paradă cât 3 puncte mari, piciorul ei salvator declașând hora bucuriei în tabăra oaspetelor. Principala marcatoare din tabăra CSU a fost Andreea David cu 11 reușite. Duțu Raffaela și Abodi Nicoleta au înscris câte 4, Toma Denisa 3, Surducan Ștefania și Hercuț Anamaria câte 2, iar Gaga Bianca, Tudose Denisa, Damian Maria și Zegrean Ariane câte 1. Din lotul orădean mai fac parte portarii Fulgescu Raluca, Crina Pintea și Anca Ardelean, precum și jucătoarele Corondan Alexandra, Mocan Florina, Mastan Ana, Preduca Andreea, Pașca Anamaria și Vasilie Diana. Chiar dacă nu pot evolua, Petric Cipriana și Munteanu Irina sunt alături de mai tinerele lor colege.
Alte rezultate din etapa a doua: Crișul Chișineu-Criș – Marta Baia Mare 34-26 (19-13) și CSU Reșița – CSM Târgu Mureș 19-22 (9-10).
Liderul clasamentului Seriei D din Divizia A este formația pregătită de orădeanul Sebastian Tudor, Crișul Chișineu-Criș, cu maximum de puncte (6) după două runde. CSU Oradea ocupă locul al 4-lea cu 3 puncte, același număr cu a treia clasată, CSU Reșița, diferența fiind făcută de golveraj. În etapa următoare, sâmbătă, de la ora 11.00, orădencele vor susține primul joc pe propriul teren în compania echipei CSU Reșița.

crisana.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)