Categories Fotbal

Cosmin Contra: Trebuie sa fim puternici pe viitor

contraSelecţionerul Cosmin Contra a declarat, joi dimineaţă, că Nicolae Stanciu a vrut să se retragă de la echipa naţională a României, însă a reuşit să-l convingă pe mijlocaşul „tricolorilor” să nu ia această decizie.
În plus, Contra susţine că au mai fost doi jucători care au vrut să ia aceeaşi decizie, printre care şi Paul Anton, informează digisport.ro.
„Da, după dubla cu Norvegia şi Malta, tot drumul am stat cu el pentru că m-a rugat să stau de vorbă cu el şi mi-a comunicat că el vrea să renunţe la naţională pentru că nu vrea să creeze probleme echipei naţionale, că iubeşte foarte mult echipa naţională şi că vede că nu e iubit şi că mă pune într-o situaţie proastă, că eu îl chem şi el nu dă randamentul aşteptat. L-am convins cu greu să aştepte. Intra în vacanţă, se căsătorea. Era foarte decis. Şi el şi Paul Anton şi mai era un jucător, nu mai ţin minte, pentru că cred că a fost o glumă. La Stanciu nu a fost o glumă, a fost serios”, a spus Cosmin Contra la Digi Sport Matinal.

Stanciu a fost titular la Oslo, însă fanii naţionalei au fost deranjaţi că el a fost convocat deşi juca în ţările arabe la acea vreme.

„Jucătorii sunt şi ei oameni, au familii şi citesc presa şi clar că ajung la un moment dat când cedează. Dar un jucător profesionist nu trebuie să cedeze, nici antrenorii profesionişti nu trebuie să cedeze. Trebuie să facem faţă pentru că există critici în lumea fotbalului şi trebuie să învăţăm din ele, trebuie să facem lucrurile mai bine pentru a nu fi criticaţi. Trebuie să fim puternici şi asta i-am transmis lui Nicuşor, că nu e momentul şi că trebuie să fim puternici, că renunţă prea uşor şi am reuşit şi mă bucur pentru că s-a liniştit din toate punctele de vedere”, a adăugat Cosmin Contra la Digi Sport Matinal.

About Author