Categories Polo

Patru din patru pentru vicecampionii nationali

CSM Oradea a câștigat cel de-al 4-lea și ultimul meci susținut în cadrul primului turneu preliminar contând pentru Superliga Națională de polo – ediția 2019/20. Evenimentul s-a desfășurat la Brașov.

Duminică (20.10), formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a dispus de Amefa Arad, scor 18-6. Jocul a fost controlat de CSM Oradea, lucru confirmat de scorul pe reprize: 5-1, 5-2, 4-1, 4-2.

Marcatorii CSM Oradea în această partidă au fost: S. Colodrovschi 5 goluri, Vl. Georgescu și Y. Inaba câte 3, N. Ilisie, E. Ionescu 2 și F. Czenk câte 2, respectiv B Remeș 1.

CSM Oradea are patru victorii din tot atâtea partide și se situează în poziție favorabilă pentru a accede în principala grupă valorică a sezonului regulat. Reamintim că cel de-al 2-lea turneu preliminar se va desfășura la Focșani, în perioada 24-27 octombrie anul curent.

Primele patru clasate la capătul celui de-al 2-lea turneu preliminar se califică în grupa valorică superioară, iar celelalte patru vor evolua în grupa valorică inferioară. Faza a 2-a se va desfășura sub formă de etape duble, săptămânale, în sistem fiecare cu fiecare, tur și retur.

About Author