Categories Polo

Debut victorios pentru poloistii bihoreni in LEN EuroCup

CSM Oradea a obținut o victorie importantă în prima manșă a sferturilor de finală LEN EuroCup – ediția 2019/20. Vicecampioana României la polo a depășit pe CN Mataro, scor 12-9. Partida a avut loc miercuri (30.10), la bazinul Ioan Alexandrescu din Oradea.

Confruntarea a demarat favorabil echipei iberice. Această a fost la conducere în prima repriză, CSM-ul reușind să egaleze de mai multe ori. Mataro s-a desprins chiar și la două lungimi, scorul la jumătatea partidei fiind de 5-4.

CSM Oradea a început sfertul 3 în forță marcând de patru ori consecutiv pentru a trece la conducere și a se desprinde la 8-5. Cel mai mare avantaj a fost de patru goluri, scor 10-6, însă Mataro s-a apropiat la 11-9 înainte de Yusuke Inaba să stabilească rezultatul final.

Inaba a punctat de patru ori, Vlad Georgescu a adăugat trei goluri, iar Vlad Dragomirescu a înscris de două ori. În fine, Nichita Ilisie, Silvian Colodrovschi și Ramiro Georgescu au marcat câte un gol. În replică, German Ignacio Yanez Dominguez a marcat de cinci ori pentru spanioli.

Returul are loc pe data de 9 noiembrie anul curent, în Spania.

About Author