Categories Volei

Au inceput cat se poate de modest dar au incheiat bine

voleiSâmbătă 19 octombrie a debutat un nou sezon în Divizia A2 de volei feminin. În Seria vest , fetele de la CSU Oradea antrenate de Mariana și Paul Szabo au început cât se poate de prost un meci pe care îl aveau la îndemână dar în cele din urmă au terminat bine.

Orădencele s-au impus în cele din urmă cu scorul de 3-1 (22-, -12, -7, -9) în fața celor de la CSU Politehnica Timişoara.

Din păcate o victoie umbrită de o accidentare extrem de gravă a Andreei Maxim cea care în setul secund a făcut o entorsă și nu a mai putut continua partida, ea urmând a avea piciorul imobilizat în fașă gipsată.
Surprinzător, orădencele au fost de nerecunoscut în primul set cu o serie de greșeli de începători iar problema ridicătorului este în continuare stringentă.

Timișorencele au profitat la maximum și în teren cu o jucătoare de 14 ani au făcut diferența, un prim set nesperat adjudecat de ele.

Au urmat trei seturi fără istoric, pe teren existând o singură echipă, cea a organizatorilor care poate mult mai mult și care a început timorat jocul. Vizitatoarele s-au mulțumit cu puțin și nu au mai făcut decât 28 puncte în trei seturi. Asta arată că pe viitor, astfel de greșeli se pot elimina.

Lotul complet pentru ediția de campionat 2019-2020 este următorul:
Telian Diana, Breban Alexandra, Maxim Andreea, Moș Antonia, Haidu Roxana, Pașca Anca, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Radu Fîcă Ana Maria, Fîcă Iuliana, Bikfalvi Alexandra, Pura Mădălina, Grosu Andreea, Chiș Flavia, Năstruț Denisa. Antrenor principal lector Szabo-Alexi Mariana.

În etapa viitoare, sâmbătă, 26 octombrie, CSU Oradea va evolua în deplasare, pe terenul oltencelor de la SCM U Craiova.

About Author