Gazdele au obtinut un punct printr-o arucare de la sapte metri

0
Posted October 20, 2019 by Lucian Popa in Handbal

handEchipa de handbal masculin Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 35-35 (17-18), meciul disputat duminică, în compania formației CSM Oradea, într-un meci din cadrul etapei a 6-a Diviziei A – Seria D.

Partida din Sala „Ion Constantinescu” a fost extrem de echilibrată. Cu un start bun, echipa gazdă a condus, dar a fost şi condusă la diferenţă de două goluri. Craiova a avut 15-12 în minutul 24, însă oaspeții au intrat la cabine cu scorul de 18-17.
Băieții antrenați de Cătălin Popescu au ieșit mai motivați de la vestiare și au reușit să mențină un ecart de două goluri pe tabela de marcaj. Orădenii au reușit să restabilească egalitatea, iar cu două minute înainte de finalul întâlnirii au preluat conducerea.

Oltenii au egalat cu 5 secunde înainte ultimul fluier, dintr-o aruncare de la 7 m.
CS U CRAIOVA – CSM ORADEA 35-35 (17-18)

CRAIOVA: Lupitu, Gheorghiță, Gheorghe – Luntraru 10, Iovănescu 8, Ianăși 6, Drugă 3, Budoiu 3, Rușeanu 2, Ciorogaru 2, M.Păun 1, Neacșu, Coadălară. Antrenor: Cătălin Popescu.

ORADEA: Costin, Duma – Munea 13, Szabo 7, Potera 4, Radu 4, Oargă 4, Mihăicescu 3, Costea, Szilagy. Antrenor: George Tăutu.

Aruncări de la 7 m: 4/5 – 3/5

Eliminări: 2x2min – 4x2min

sportuldoljean.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)