Categories Alte sporturi

Pedalezi pentru o cauza nobila

Vă chemăm din nou, dragi orădeni și bihoreni, să strângem rândurile și să facem fapte bune. Pe 12 octombrie 2019 îmbinăm pasiunea pentru două roți cu sprijinul pentru comunitate. Mai exact prietenii noștri de la Qubiz și Xterra Sport Bihor au pus la bătaie un concurs de MTB cu strângere de fonduri pentru educația copiilor bihoreni, sprijinind programele Fondul de burse și Fondul Științescu ale Fundației Comunitare Oradea.
Startul se va da în cadrul complexului Kings Land Ineu pentru fiecare cursă în parte după cum urmează:
• Race ~ 45 km – ora 10:00
• Open ~ 22 km – ora 11:00
• Cursa familiei 10 km – ora 13:00

Vă așteptăm cu mic cu mare sâmbătă de la ora 7 la Kings Land, Ineu. Pregătim tombola, premii și medalii pentru fiecare participant la una din cele trei probe. Fiecare taxă de participare înseamnă o donație. Mai multe detalii despre cum te poți înscrie găsești pe www.qubizbikeride.ro .

Pentru unii 12 octombrie e o simplă zi de sâmbătă. Pentru noi e un eveniment special! Poate fi și pentru tine!

Urmăriți-ne online: O cronică a evenimentului o găsiți pe pagina web https://qubizbikeride.ro/ sau pe pagina de Facebook QubizBikeRide.

Contact:
Claudia Abrudan – Director Executiv
director@fundatiacomunitaraoradea.ro
0743 295486

Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.
Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

About Author