Talentul lui Antonio Cohut confirmat din nou la Bucuresti

0
Posted October 2, 2019 by Lucian Popa in Altele sporturi

cartÎn perioada 28-29 septembrie 2019 s-a desfășurat cea de-a 6-a etapă de karting CNKS pe cartodromul AMKART din Bucuresti, unde,dintre cei 170 de piloți din toata țara si noi Bihorul am fost reprezentați de 3 piloți.

La categoria mare KFJ cu motoare de 125 cm am fost reprezentați de experimentatul si ambitiosul pilot Oradean COHUȚ ANTONIO,care de la începutul calificările a dominat, având cei mai buni timpi,ocupând pole positionul.

Duminica plecând din grila de pe locul 1, a reușit să câștige cursa, luandu-și un avans considerabil fata de locul 2, lăsând pe toata lumea fără replică.

La categoria mini junior cu motoare de 60 cm, am fost reprezentați de Ivan Indries,care a câștigat si calificările si cursa, după o luptă grea, de la început până la sfârșit; talentul și-a spus cuvântul și de această dată.
La cea mai mică grupa promo bb cu motoare de 50 cm, am fost reprezentati de cel mai mic dintre piloți, având doar 5 ani, Secară Raul,care a câștigat locul al doilea, după o luptă foarte frumoasa.

Aducem mulțumiri mecanicului nostru pentru setările făcute karturilor.

Mai vrem să mulțumim pentru susținere celor de la THERMAL TECHNOLOGY POWERED BY CARBON FIBER HEATING SRL.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)