Categories Fotbal

Mai modesti ca niciodata!!!

Calcule erau multe (inclusiv cu play-off-ul din Liga Națiunilor), însă singura varianta 100% sigură care duce la turneul final din vara anului viitor este cea în care tricolorii obțin patru puncte din ultimele două partide din preliminariile Euro 2020: victorie cu Suedia și remiză cu Spania. România vs Suedia de pe Arena Națională a fost doar o speranță le ceva mai bun și al calificare. Din păcate, tricolorii lui Cosmin Contra au cedat cu scorul de 0-2 (0-2) asta după reușitele din prima repriză ale lui Berg și Quaison. Foarte serios vorbind, echipa noastră a făcut unul dintre cele mai slabe jocuri din ultimele campanii de calificare, tocmai atunci când era nevoie de mult mai mult. Luni seara vor juca în Spania ultimul meci din campania de calificare ratată, pentru ca după aceea să fie repartizați pentru jocurile de baraj și calificarea în extremis la Campionatul European de anul viitor.

Echipe:

România: 12 Tătărușanu (cpt) – 11 Bancu, 5 Nedelcearu, 4 Rus, 14 Mogoș – 20 Mitriță, 8 Stanciu (Alibec), 15 Băluță, 17 Deac (Hagi) – 9 Keșeru (Coman), 13 Pușcaș

Suedia: 1 Olsen – 5 Bengtsson, 4 Granqvist (cpt), 3 Lindelof, 2 Lustig – 20 Olsson, 10 Forsberg, 8 Ekdal, 7 S. Larsson – 22 Quaison, 9 Berg (4-4-2)

About Author