Categories Volei

Maturitate, cuvantul de ordine in tabara invingatoarelor

Runda a 5-a a Diviziei A 2 de volei feminin, Seria vest, a adus o înfrângere greu de digerat pentru CSU Oradea care a cedat scor 1-3 (14-, -24, 18-, 17-) sâmbătă în sala propie cu CSU Medicina Târgu Mureș.

A fost un meci în care echipa gazdă nu s-a ridicat la nivelul adverarelor, este adevărat că formația oaspete este liderul întrecerii și principala candidată la promovare. Din păcate, orădencele au greșit mult prea mult pentru a emite pretenții în fața unei formații mult mai mature în momentele importante ale meciului. Primul set a fost unul fără istoric, presiunea asupra formației organizatoare simțindu-se de la primele mingi, Oradea nu a avut nimic, practic, nici preluare, nici atac, nici imaginație. S-a greșit minge după minge, iar oaspetel au făcut legea. A urmat un al doilea set mult mai echilibrat, studentele locale au strâns rândurile, au reușit să surprindă adverarele în special în ofensivă, dar nu au eliminat definitiv greșelile din apărare. Rezultatul, o mobilizare pe final, un bloc mult mai eficient și un set adjudecat pe undeva meritat. Când speram la o revenire a bihorencelor, acestea nu au mai găsit soluțiile salvatoare și din nou au avut mari problema la preluare. Aici de fapt s-a făcut diferențe, greșelile individuale neputând fi puse pe seama antrenorilor. Una peste alta o înfrângere din care fetele din Oradea ar trebui să învețe că e nevoie de mult mai mult atunci când intri pe teren iar evoluția lor poate fi mult îmbunătățită.
Lotul complet pentru ediția de campionat 2019-2020 este următorul:
Telian Diana, Breban Alexandra, Maxim Andreea, Moș Antonia, Haidu Roxana, Pașca Anca, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Radu Fîcă Ana Maria, Fîcă Iuliana, Bikfalvi Alexandra, Pura Mădălina, Grosu Andreea, Chiș Flavia, Năstruț Denisa. Antrenor principal lector Szabo-Alexi Mariana.

About Author