A venit si prima infrangere, surprinzatoare!!!

0
Posted November 17, 2019 by Lucian Popa in Uncategorized
Ciao restaurant - pizzerie

CSM Oradea a suferit primul eșec stagional în cel de-al 2-lea eșalon handbalistic al României. Formația antrenată de George Tăutu a cedat pe terenul echipei CS Unirea Sânnicolau Mare, scor 34-30.

Partida a avut echilibru, lucru ilustrat de scorul înregistrat la jumătatea confruntării 17-17. Gazdele au continuat să puncteze cu aceeași frecvență, însă ofensiva orădeană nu a putut să mențină acest ritm în repriza secundă.

Acesta este primul eșec suferit de CSM Oradea în Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2019/20. Formația antrenată de George Tăutu rămâne în fruntea clasamentului cu șapte victorii și un rezultat de egalitate, având 22 puncte acumulate.

Echipa din Sânnicolau Mare obține a 6-a victorie, la care se adaugă trei înfrângeri. Această echipă are 18 puncte și se situează pe locul al 3-lea în Seria D.

Duminică (24.11), ora 14:00, CSM Oradea primește vizita lui CSU Poli Timișoara, ultima clasată a Seriei D. Partida contează pentru etapa a 11-a și se va desfășura la Arena Antonio Alexe. Intrarea este liberă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)