Categories Fotbal

Modesti de tot in campionat, dar au produs surpriza in Cupa Romaniei

La obișnuita conferință de presă de marți a Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea, subiectul principal din data de 12 noiembrie a fost fotbalul. Chiar dacă în campionat a avut sinusoide și sunt mai mici cu un an decât adversarii, grupa de juniori Under 17 a LPS Bihorul Oradea, antrenor Aurelian Pavel a reușit un rezultat încântător în Cupa României și anume 5-4 (0-0, 0-0), după executarea loviturilor de departajare cu CFR Cluj-Napoca. Bihorenii s-au calificat în turul al treilea, o întrecere bine venită care dă un plus de experiență tinerilor viitori fotbaliști. Revenind la campionat, orădenii sunt pe locul zece din 12 echipe cu o linie de clasament modestă, și anume doar trei victorii, două rezultate de egalitate și 13 înfrângeri. Sunt multe motive care au făcut ca echipa să aibă un parcurs mai mult decât modest, primind peste 50 de goluri în 18 etape, o media de 3 goluri pe meci.

Din păcate în Liga Elitelor cele două echipe s-au întîlnit din nou, la Cluj de astă dată bihorenii cedând cu scorul de 6-0. Mai mult la Under 19, antrenor Ionel Negrea bihorenii au cedat tot cu CFR Cluj cu scorul de 5-0. Echipa se află pe locul șase cu opt victorii trei rezultate de egalitate și șapte înfrângeri.

Un nou rezultat negativ l-au înregistrat la categoria Under 16 acolo unde LPS Bihorul, antrenor Ghiț Gheorghe a cedat cu scorul de 0-2 cu U Cluj Napoca.
Aici bihorenii se afle pe penultimul loc al clasamentului cu doar două victorii trei rezultate de egalitate și zece înfrângeri. În fine, la categoria Under 15, unde sunt șaisprezece serii LPS Bihorul, antrenor Gheprghe Ghiț face parte din seria a 13-a, cu șase echipe la start. Orădenii au reușit o victorie cu scorul de 4-0 în deplasare la Șimleul Silvaniei, fiind la egalitatee de puncte 9 după trei jocuri cu Luceafărul Oradea.

About Author