Neputinciosi si lipsiti de orice speranta pentru viitor

0
Posted November 18, 2019 by Lucian Popa in Uncategorized
Ciao restaurant - pizzerie

După ce Suedia ne-a risipit orice emoții, meciul cu Spania a fost doar unul pentru palmares, o confruntare în care tricolorii și-ar dori să facă “o figură frumoasă”. Cum în meciurile care aveau o miză reală nu și-au putut arăta valoarea, baieților lui Cosmin Contra s-au făcut de rușine la Madrid, cedând în fașța Spaniei cu 0-5 (0-5).

A fost o diferență de valoare incredibilă între cele două echipe, la 1-, Pușcas a avut două situații clare de gol dar irosite. Naționala noastră nu a contat absolut dekloc niciun moment în acest joc, spaniolii fiind mai mereu primii la minge iar la final imaginea a fost una a deznădejnii și neputinței.

min 8 Gol Spania! Fabian Ruiz deschide scorul, după ce Tătărușanu a respins în față șutul lui Morata.

min 33 Gol Spania! Gerard Moreno îl învinge pe Tătărușanu cu o lovitură de cap plasată lângă bară, după ce Băluță l-a scăpat din marcaj pe spaniol.

’43 Gol Spania! Gerard Moreno înscrie pentru a doua oară, după ce spaniolii au păsat ca la handbal, dintr-o parte în cealaltă a careului. Mingea a ajuns în cele din urmă la “pivot” și acesta nu a putut fi oprit.

min. 45 Gol Spania! Moreno vrea să îi paseze lui Morata, Rus încearcă să oprească mingea printr-o alunecare, dar deviază spre poartă și Tătărușanu este învins pentru a patra oară. min. 90+1 nou intratul Oyarzabal M. își trece și el numele pe lista marcatorilor, dar ce mai contează


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)