Categories Volei

Pentru al doilea meci consecutiv, isi pierd ritmul in setul secund

20191102_134423În cadrul etapei a 3-a a Diviziai A 2 de volei feminin, Seria vest, CSU Oradea a obținut a doua victorie stagională scor 3-1 cu CSS Turda 3 (-14, 21-, -22, -19). A fost un meci deosebit de celelalte prin natura detaliilor, partidadisputând-se la Borș și nu în sala de la Universitate, iar oaspetele au părut că s-au adaptat mai bine la acest aspect. Oradea a început destul de motivate jocul, au menținut un echilibru la debut și încet, încet au trecut la cârma partidei. Ritmul impus de ele le-au favorizat în momentele importante ale primului set, iar la final au fost câștigătoare. Setul secund a început mult mai bine, au dominat tactic jocul dar sincopeledin final le-au pus pe gânduri. Având inițiativa, elevele lui Mariana Szabo au condus cu 20-17 iar de aici a urmat un dezastru. Fără preluare, fără inpisrație în atac și fără nicio relizare individuală, voleibalistele locale au cedat surprinzător setul. Lucru total neașteptat pentru experiența lor.

Au urmat alte două seturi la mare luptă, în care echipa organizatoare a avut nevoie de o mobilizare pentru a reuși să se impună în fața unei echipe extrem de tânără dar talentată cu trei jucătoare de mână stângă în teren în permanență ceea ce incomodează vizibil adversarul.

E loc de mai bine pentru CSU Oradea care în sezoanele trecute avea o consistență și joc și rezultate, acum sunt încă în căutarea continuității și a încrederii mult mai mari în forțele proprii.

100% e loc de mai bine…

Lotul complet pentru ediția de campionat 2019-2020 este următorul:
Telian Diana, Breban Alexandra, Maxim Andreea, Moș Antonia, Haidu Roxana, Pașca Anca, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Radu Fîcă Ana Maria, Fîcă Iuliana, Bikfalvi Alexandra, Pura Mădălina, Grosu Andreea, Chiș Flavia, Năstruț Denisa. Antrenor principal lector Szabo-Alexi Mariana.

About Author