Categories Handbal

Rusia mult prea puternica pentru Neagu & Co.

În cursul dimineții de duminică 8 decembrie, naționala României de handbal feminin a disputat primul meci din grupele principale ale Campinatului Mondial de handbal care are loc în Japonia. Adversară i-a fost nimeni alta decât Rusia, campioană olimpică. Din păcate pentru ele, fetele lui Tomas Ride au cedat în final scor 18-27.
Debutul jocului a fost unul modest în ambele tabere, rusoicile ratând mult prea mult întimp ce româncele nu și-au găsit ritmul. Din nou Neagu a fost luată om la om ceea ce a creat mari dificultăți în special în atac. Am primit două goluri din poartă în poartă și am fost nevoiți să alergăm după egalare care a venit la pauză. 10-10. În partea a doua din nou jocul nostru nu a fost unul foarte cursiv, am primit goluri din toate pozițiile, dar și cele două arbitre din Atrgentina aplcau un regulament numai de ele înțelese.
Pe fondul greșelilor noastre, Rosia s-a desprins la patru goluri 23-16 și aici jocul s-a ruput practic.
Nu mai contăm deloc în apărare iar învingătoare era deja știută. Marți 10 decembrie de la ora 13,30 vom juca cu Suedia, pentru ca joi 11 decembrie de la ora 11,00 să jucăm ultimul meci din grupă cu Japonia. În cele din urmă s-a terminat 27-18 în favoarea naționalei Rusiei.

About Author