Categories Handbal

Sunt capabili de mult mai mult

CSM Oradea a depășit Universitatea Craiova, scor 38-31, în ultimul meci susținut pe anul calendaristic 2019. Formația antrenată de George Tăutu s-a revanșat astfel pentru eșecul suferit în tur, la Craiova. Partida s-a desfășurat duminică (08.12), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Meciul contând pentru penultima etapă a celui de-al 2-lea tur din Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2019/20 a fost controlat de orădeni. Aceștia s-au desprins la 20-14 în primele 30 minute de joc. Repriza secundă a consemnat un parțial de 18-17 în favoarea gazdelor.

Marcatorii echipei orădene în acest meci au fost Szabo Benjamin – 9 goluri, Munea Devid – 8 goluri, Mateas Ghita Radu Ionut – 7 goluri, Petre Pomian – 4 goluri, Adrian Mihailescu și Paul Oarga – 3 goluri fiecare, Radu Radu Răzvan – 2 goluri, Potera Alexandru și George Costea câte un gol.

CSM Oradea se situează pe primul loc la jumătatea sezonului regulat. Bihorenii au zece victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere pentru un total de 31 puncte.

Returul demarează la sfârșitul lunii ianuarie 2020.

About Author