Categories Baschet

Vii sa sustii campionii, adu haine sau jucarii de plus!!!

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea, alături de partenerii săi și cu sprijinul necondiționat al suporterilor, organizează deja tradiționalul eveniment de colectare a jucăriilor de pluș. În acest an, acțiunea se va desfășurat la meciul cu BCM U FC Argeș Pitești, programat a se desfășura pe 22 decembrie anul curent, cu începere de la ora 19:00.

Suporterii sunt invitați să aducă jucării de pluș pe care să le arunce pe parchetul Arenei Antonio Alexe la primul angajament al meciului contând pentru etapa a 11-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20, ce va avea loc în preajma Sărbătorii de Crăciun. Acțiunea este organizată împreună cu Bellotto, sponsorul tehnic al echipei de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea și al grupelor de juniori. Acesta va oferi, la rândul său, haine pentru micuții de la o casă de copii.

Participanții la meciul cu BCM UFC Argeș Pitești care doresc să participe la această tradiție sunt rugați să fie atenți la îndemnul announcer-ului. Jucăriile vor fi aruncate pe parchetul Arenei Antonio Alexe la primul angajament al partidei.

Jucăriile colectate vor fi donate unei case de copii, căreia amintitul partener a oferit o serie de abonamente la meciurile de baschet din acest sezon competițional. În cazul în care numărul jucăriilor de pluș va fi mai mare, o parte a acestora vor fi donate către centrul de plasament din Episcopia.

Jucăriile și hainele vor fi înmânate destinatarilor de către jucătorii echipei de baschet. Aceștia și-au manifestat dorința de a participa la împărțirea cadourilor pentru copiii care cu siguranță se vor bucura de ele.

About Author