Categories Handbal

Gata vacanta pentru handbalistii oradeni

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a reluat activitatea la începutul acestei săptămâni. Revenită din vacanța de iarnă, formația antrenată de George Tăutu se antrenează pe plan local, urmând la la finele actualei și următoarei săptămâni să dispute mai multe meciuri de pregătire.

Sâmbătă (11.01), formația orădeană de va deplasa la Mezotur, Ungaria, acolo unde a fost invitată la un turneu de o zi. În cadrul acestuia participă trei echipe maghiare – Mezoturi AFC Syngenta, Rinyamenti KC, respectiv Makoi KC. Se joacă în sistem semifinale și finale. În primul meci, CSM Oradea se duelează cu Makoi KC. Dacă învinge va juca finala, iar dacă pierde va disputa finala mică.

Apoi, între 16 și 18 ianuarie anul curent, CSM-ul va participa la un turneu organizat la Odorheiu Secuiesc. Este un turneu de trei zile în care se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare. Gruparea orădeană se va întâlni la acest eveniment va întâlni două echipe din Liga Zimbrilor – Steaua București (locul 6) și CSM Făgăraș (locul 11), respectiv pe Szekje din localitate, lider cu punctaj maxim al Seriei C din Divizia A.

La jumătatea sezonului regulat, CSM Oradea ocupă locul 1 în Seria D a Diviziei A, având zece victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Cu un total de 31 puncte, bihorenii le devansează pe Unirea Sânnicolau Mare (27 puncte) și Universitatea Craiova (25 puncte).

Primul meci oficial din noul an calendaristic are loc pe 26 ianuarie, pe teren propriu. Oponent va fi CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, locul 4, cu 18 puncte.

About Author