Categories Baschet

Bihorenii recunosc superioritatea adversarului

CSM CSU Oradea a pierdut meciul cu Tsmoki Minsk, scor 73-89, în etapa a 3-a din faza a 2-a a FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. La finalul acestei partide, antrenorul Cristian Achim și jucătorul Sean Barnette (foto) au participat la conferința de presă.

Iată ce a declarat antrenorul Cristian Achim:

“Felicit echipa din Minsk, a fost indiscutabil echipa mai bună în această seară. A fost la un cu totul alt nivel decât noi în această partidă. Ne-au fost superiori în absolut toate aspectele jocului. Caut, dar nu găsesc ceva în care noi să fi fost mai buni. Cel mai mult ne-au costat recuperările cedate sub propriul panou. De asemenea, cu precădere în prima repriză, am fost depășiți de prea multe ori și mult prea ușor în relația unu la unu.”

Sean Barnette, cel mai bun marcator al CSM-ului, autor a 18 puncte, la care a adăugat 3 recuperări și 2 pase decisive, a precizat următoarele:

“Am fost depășiți la recuperare. Am pierdut posesia mingii de mai multe ori la începutul meciului, iar acestea s-au transformat în puncte ușoare pentru formația adversă. Fără greșelile acestea, pe care de regulă nu le facem, consider că am fi avut șansa noastră. Practic ne-am pus singuri piedică prin numeroasele greșeli comise. Trebuia să fim mai organizați și să exploatăm situațiile de mismatch pe care adversarul ni le-a oferit. Ne-a luat prea mult timp să citim aceste situații, astfel încât am permis defensivei adverse să reacționeze. În schimb, Minsk a profitat de mismatch-uri. Felicit echipa din Minsk pentru victorie.”

CSM CSU Oradea are 1-2 la general după acest meci. Roș-albaștrii urmează să primească vizita lui U-BT Cluj-Napoca în etapa a 4-a din Grupa J, însă până atunci roș-albaștrii au două meciuri de campionat și unul de cupă.

About Author