Categories Fotbal

Supercupa Spaniei, o afecere intre madrileni!!!

Aletico Madrid a învins, joi, pe FC Barcelona, cu scorul de 3-2, și va disputa finala Supercupei Spaniei cu Real Madrid duminică.

Atletico Madrid a deschis scorul, în minutul 46, prin Koke, după ce pasa trimisă de Correa l-a lăsat singur cu portarul Neto. Messi a egalat scorul, în minutul 51, cu un șut trimis din interiorul careului. Griezmann a dus scorul la 2-1 în favoarea Barcelonei, în minutul 62, cu o lovitură puternică de cap. Atletico Madrid a egalat, în minutul 81, după ce Morata a reușit să transforme o lovitură de pedeapsă. În minutul 86, Atletico Madrid a preluat conducerea după ce pasa trimisă de Morata l-a lansat pe Correa în fața porții.

Incidente la meci

Lionel Messi a intrat, joi, într-un conflict cu Joao Felix, în timpul meciului Barcelona – Atletico Madrid, scor 2-3, din Supercupa Spaniei.

La pauza partidei dintre Barcelona și Atletico Madrid, din Supercupa Spaniei, încheiată cu scorul de 2-3, Joao Felix a fost deranjat de Jordi Alba, după ce spaniolul l-a atins ironic cu degetul pe față. Portughezul a răspuns la gestul lui Alba, lovindu-l peste mână.

Gerard Pique a încercat să intervină, însă Lionel Messi a fost cel care l-a abordat pe Felix, tânărul nefiind intimidat de vedeta Barcelonei. Conflictul a fost aplanat de Busquets și de Suarez, uruguayanul mustrându-l pe jucătorul lui Atletico. De partea lui Felix, a intervenit Stefan Savic care l-a pus la punct pe Luis Suarez.

În urma altercației, nimeni nu a primit cartonașul roșu, doar Suarez și Savic au văzut cartonaș galben.

Totodată, un suporter a pătruns pe teren la finalul meciului dintre FC Barcelona și Atletico Madrid. Suporterul a reușit să evite forțele de ordine, s-a îndreptat către argentinian și l-a îmbrățișat. Fotbalistul de la FC Barcelona nu a părut foarte încântat de intențiile fanului și a evitat să intre în contact cu el, ridicând mâinile în aer.

Ulterior, forțele de ordine au intervenit, iar suporterul a fost scos de pe teren.

În altă ordine de idei, Lionel Messi a declarat că FC Barcelona trebuie să se îmbunătățească și să înceteze să mai facă „greșeli copilărești” în restul sezonului, după ce echipa sa a fost eliminată în semifinalele Supercupei Spaniei.

„E păcat, am jucat bine, am controlat meciul, am dominat și am atacat tot timpul. Am pierdut în urma anumitor greșeli, când Atletico era aproape învinsă. În mai puțin de 10 minute au întors un meci pe care trebuia să îl tranșăm în favoarea noastră. Avem multe lucruri de îmbunătățit și suntem conștienți de acest lucru, dar și de faptul că nu am făcut lucrurile așa cum ne-am fi dorit sau așa cum am fi putut. Nu trebuie să mai facem astfel de greșeli copilărești”, a declarat Messi, potrivit Marca.

De asemenea, atacantul argentinian a transmis un mesaj fanilor care sunt nemulțumiți de antrenorul Ernesto Valverde: „Când pierzi și obiectivele nu sunt atinse, e normal ca oamenii să vorbească. Trebuie să fim mai uniți ca niciodată, să devenim un grup puternic și să mergem înainte. E o situație dificilă, mai ales că am ratat un trofeu pe care ni-l doream, dar trebuie să mergem înainte și să continuăm să ne dezvoltăm”.

Anterior, Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei după ce a învins Valencia, pe „King Abdullah Sports City”, din Jeddah (Arabia Saudită), scor 3-1.

Madrilenii au deschis scorul prin Toni Kroos, în minutul 15, mijlocașul german marcând direct din corner. Formația din capitala Spaniei și-a majorat avantajul în minutul 39, după o reușită semnată de Isco. În partea secundă, madrilenii au dus scorul la 3-0, după golul lui Luka Modric, din minutul 65, când croatul a înscris cu o execuție spectaculoasă din interiorul careului.

Valencia a redus din diferență în minutul 90+2, prin Dani Parejo, căpitanul transformând o lovitură de la 11 metri obținută în urma unui henț comis în careu de apărătorii lui Real Madrid.

Supercupa Spaniei se dispută după un nou format în acest an, participând patru formații: FC Barcelona, campioana din La Liga, Valencia, câștigătoarea Cupei Spaniei, Atletico Madrid și Real Madrid, formații care au încheiat pe locul doi, respectiv trei, în precedenta ediție de campionat.

About Author