Categories Fotbal

LPS Bihorul Oradea, intr-un parteneriat privat cu Viitorul Constanta

În cursul după-amiezii de marți 14 ianuarie, Dan Matei alături de Lucian Stance director și respectiv director adjunct al LPS Bihorul alături de antrenorii secției de fotbal a LPS-ului au reușit o importantă realizare pentru viitor. La cererea expresă a Academiei de Fotbal Viitorul din Constanța, cele două entități au semnat un parteneriat privat în ceea ce privește viitorul.

Academia de la Ovidiu a fost reprezentată la Oradea de Gică Popescu unul dintre cei mai mari fotbaliști români ai tuturor timpurilor, președintele celor de la FC Viitorul și Zoltan Iasko, membru în conducerea Acedimiei.

Aici vorbim de o colaborare valabilă pentru o perioadă de cinci ani, dar care poate fi prelungită la cerere. Cea mai mare parte dintre clauzele dintre cele două părți, sunt confidențiale, dar în principiu se dorește o colaborare la nivelul băncii tehnice și a juniorilor. Astfel, o parte dintre antrenorii bihoreni vor merge la schimb de experiență la Academia din Constanța plus o dată pe an, vor efetua antrenaemnte comune la mai multe grupe de vârstă.

Vor continua să colaboreze și în privința organizării pe viitor a participării la unele turneuu din străinătae sai din țaă, iar în condițiile în care se va realiza transferuri de jucători, o parte din bani vor ajunge și în contul celor de la LPS. Secția de fotbal a LPS Bihorul Oradea are opt catedre și sunt implicate în mai multe întreceri de copii și juniori, la nivel național și județean.

„Acestă colaborare se dorește a fi o deshidere spre mai mulți juniori ai noștrii pentru a avea continuitate la un nivel suprior extrem de important, dar în același timp dorim să aducem juniori de valoare și din județele apropiate geografic, ceea ce ar fi un punct de plecare pentru viitor. Trebuie amintit faptul că beneficiem la ora actuală de condiții de antrenament și competiție dintre cele mai bune, un teren mare de iarbă, un teren mare sintetic, trei terenuri mici sintetice plus sală de forță și materaile auxiliare. Semnăn acest parteneriat cu dorința ca juniorii noștrii să aibă continuitate în ceea ce privește performanșa” avea să spună Dan Matei.

La ora actuală deja trei juniori sunt aproape de a semna contracte noi cu Viitorul Constanța ei find dorinți să se integreze în cadrul Academiei de la Ovidiu. În cadrul conferinței de presă.

Gică Popescu a abordat mai multe subiecte despre fotbal, dar nu a fost tranșant la nicio întrebare, el venind mereu cu răspunsuri evazive în ceea ce privește naționala, conducerea FRF sau numirea noilor antrenori.

About Author