Categories Polo

Tricolorii, depasiti clar de Grecia la CE de la Budapesta

Naţionala masculină de polo pe apă a României a fost învinsă de Grecia cu scorul de 14-7 (1-3, 3-2, 6-0, 4-2), luni seara, într-un meci din play-off-ul Campionatelor Europene de la Budapesta.

Tricolorii au avut o primă jumătate de meci foarte bună. După primul sfert conduceau cu 3-1, iar la jumătate confruntării aveau avantaj de un gol, 4-3. Grecia a dominat categoric ultimele două sferturi, adjudecate cu un parţial de 10-2.

Pentru echipa României, antrenată de grecul Athanasios Kechagias, au marcat Tiberiu Negrean 2 goluri, Cosmin Radu 1, Mihnea Gheorghe 1, Vlad Georgescu 1, Nicolae Oanţă 1, Andrei Prioteasa 1.

Golurile grecilor au fost reuşite de Konstantinos Genidounias 6, Alexandros Evgenios Gounas 2, Marios Kapotsis (CSA Steaua) 2, Alexandros Papanastasiou 2, Konstantinos Mourikis 1, Christodoulos Kolomvos 1.

România va evolua pentru locurile 9-12, iar în primul meci va înfrunta echipa Germaniei, care a pierdut cu 6-12 în faţa Spaniei, în play-off. Meciul cu Germania va avea loc pe 22 ianuarie, de la ora 15:30 (ora României). În celălalt meci pentru poziţiile 9-12 se vor înfrunta Turcia şi Georgia.

About Author