Categories Baschet

Campioana debuteaza cu o victorie categorica in Top 6

În cadrul etapei inaugurale a Top 6 la baschet masculin, campioana Românieiîn exercițiu și anume CSM U Oradea a debutat cu un succes mai mult decât categoric la Timișoara pe terenul celor de la SCM. Oradea a reputat o victorie cu scorul de 83-61 (23-21, 17-8, 25-12, 18-20).

Disputa a fost una echilibrată doar in debutul jocului când gazdele au reușit să țină ritmul cu mult mai valoroșii adversari.

După ce au egalat în debutul sfertului secund la 23, organizatorii au cedat definitiv inițiativă, baschetbaliștii din municipiul de pe Crișul Repede au marcat cu multă lejeritate și s-au distanțat decisiv pe tabelă.

Din nou Aaron Broussard a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe parchet, el traversând o formă sportivă excepțională în ultima perioadă, find prcatic pragătiti pentru un nou trofeu și anume Cupa României la finele săptămânii viitoare. Pe final de meciu, Cristian Achim antrenorul formației bihorene a oferit mai multe minute jucătorilor români care s-au descurcat destul de bine, este adevătrat în fața unei echipe bănățene deja blazate.

Cei mai eficienți jucători ai învingătoarei au fost Baciu 15 puncte, Zekovic 14, Richard 13 în timp ce de la oaspeți s-au remarcat Komatina 19 puncte.

About Author