Categories Fotbal

Decizie penibila!!! Adrian Mutu noul selectioner al tineretului

Adrian Mutu (40 de ani) e principalul favorit să preia echipa națională de tineret U21 a României. Actualul antrenor al celor de la Al Wahda U21 susține că e pregătit să facă pasul sub tricolor.

„Singura dată când am vorbit cu cei din Federație a fost când m-au anunțat că sunt pe listă. Sunt onorat că sunt pe acea listă, sunt bucuros. Dacă ar fi să fiu ales, eu sunt pregătit. E o mare onoare pentru mine și o mare responsabilitate. Când vine vorba de echipa națională nu trebuie să te gândești la bani, că ar fi o greșeală foarte mare. Nu te duci la națională pentru bani!

Mirel a făcut o treabă extraordinară. Eu sunt cu el la licența Pro și e un antrenor extraordinar. Sper să demonstreze tuturor că e un antrenor mare”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.Obiectiv: calificarea
Noul selecționer al naționalei sub 21 de ani va fi numit mâine în cadrul unei ședințe a Comisiei Tehnice a FRF. Obiectivul viitorului antreor va fi calificarea la Campionatul European din 2021. Naționala României U21 ocupă în acest moment locul 2 în grupă, cu 10 puncte din 5 meciuri. Lider e Danemarca, la 5 lungimi în față.

35 de goluri are Mutu pentru prima reprezentativă. Episodul cocaina este uitat repede de cei din FRF iar faptul că nu-l recomandă nimic, dar absolut nimic pe Adrian Mutu ca viitor selecționer nu mai contează. A salvat pe FC Voluntari la loviturile de departajare cu mult noroc, iar după aceea a fost dat afară pentru că rezultatele erau sub așteptări. Acesta va fi viitorul selecționer, care se simte regătit. Mai greu cu antrenoratul, ca fotbalist jos pălăria dar ca antrenor mai are mult de demonstrat. De fapt dacă Mirel rădoi poate conduce naționala mare, de ce nu Mutu să fie la tineret. Numai așa FRF se spală pe mâini când vine vorba de performanță…

About Author