Categories Baschet

Un test reușit de ambele părți

CSM CSU Oradea a întâlnit Alba Fehervar într-o partidă de verificare în cursul serii de duminică (23.02). Partida s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe din Oradea, fără public. Rezultatul final a fost de 79-75.

Partida a avut parte de echilibru, cele două formații mergând cap la cap aproape în permanență. Oradea a avut mai mult inițiativa, în ambele jumătăți ale partidei. Echipele se aflau la egalitate, scor 37-37, după 20 minute de joc efectiv.

Pe finalul partidei, CSM-ul a executat numeroase acțiuni colective de efect. Circulația mingii a fost îmbucurătoare, gazdele găsind numeroase soluții de a finaliza din spațiul de trei secunde.

Noul venit, Kristijan Krajina a fost titularizat, având o contribuție de 10 puncte. Croatul începe să se acomodeze cu acțiunile colectiv, el având de abia trei antrenamente efectuate alături de noii săi colegi de echipă.

Aaron Broussard și Nikola Markovic au marcat câte 19 puncte pentru CSM CSU Oradea. În replică, McDuffie a totalizat 18 puncte, Guyton a terminat cu 15 puncte, iar Govens a încheiat cu 14 puncte pentru Alba Fehervar.

CSM CSU Oradea a disputat acest meci în formulă restrânsă. Echipa a fost condusă în această partidă de Milan Mitrovic, principalul Cristian Achim fiind afectat de o problemă de sănătate ce l-a împiedicat să participe la acest meci.

Roș-albaștrii au evoluat într-o rotație de nouă jucători. CSM-ul a început cu Broussard, Richard, Petrescu, Zekovic și Krajina. Pe parcurs au intrat Reljic, Barnette, Markovic și Baciu.

Alături de echipă a fost și Arturas Valeika, dar el nu este încă refăcut în totalitate. De menționat că lituanianul a participat în ultimele zile la antrenamente cu echipa. Tudor Fometescu și Bobe Nicolescu au absentat din cauza unor accidentări, Vlad Marinău și Enzo Vescan sunt plecați la București cu echipa U18 LPS Bihorul CSM Oradea, iar Giordan Watson este alături de prima reprezentativă a României în Israel.

Următorul meci al echipei orădene va fi oficial și se va desfășura cu public. Adversar va fi BC CSU Sibiu, data și ora acestei întâlniri urmând să fie stabilită și comunicată cât de curând.

About Author