Categories Fotbal

CFR ratează calificarea în Europa League fără să piardă!!!

Campioana României la fotbal, și anume CFR Cluj Napoca a jucat cu calificarea pe masă în returul șaisprezecimilor Europa League, pe terenul celor de la FC Sevilla.

Asta după ce partida din Gruia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Returul a fost mult mai disputat. La finele returului scorul a fost tot egal, de astă dată 0-0.

Gazdele au început cât se poate de bine dominând categoric o echipă crspată și lipsită de orice personalitate.

Abia după 35-40 minute de joc, fevoviarii au beneficiat de primele acțiuni ofensive, până atunci jucând doar în propria jumătate. Partea a doua a debutat în nota de echilibru, elevii lui Dan Petrescu au prins curaj dar au fost ineficienți în fața porții adverse.

Și gazdele au avut două bune șanse de a marca, CFR-ul având mare noroc. Din păcate pentru ei în ultimele minute, ai noștrii practic au cedat fizic, fiecare duel era câștigat de spanioli, mult mai bine organizați în toate compartimentele.

În minutul 88, clujenii au reușit să înscrie prin Păun, dar după mai multe reluări în camera var, reușita a fost anulată, corect pentru henț la Traore. În prelungirile jocului, Bordeanu a văzut mult prea ușor al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. FC Sevilla cu multă șansă se califică mai departe.

About Author