Categories Polo

CSM Oradea castigă Cupa României la polo!!!

În cursul zilei de joi 13 februarie, CSM Oradea a învins Dinamo București, scor 12-7, în semifinalele Cupei României la polo. Evenimentul se desfășoară la bazinul Steaua din capitală.
Soarta calificării a fost tranșată în cea de-a 2-a jumătate. Echipele erau la egalitate, 1-1 și 4-4, după primele două sferturi. A urmat un parțial de 6-2 în sfertul al 3-lea, respectiv 2-1 în ultima perioadă de joc, ambele în favoarea orădenilor.
CSM Oradea a învins pe Poli Cluj-Napoca, scor 22-6, în sferturile de finală ale competiției. Acest meci s-a desfășurat tot joi.
Finala Cupei României 2020 s-a desfășurat vineri, ora 20:00, la bazinul Steaua. La finele timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal 8-8, astfel s-a trecut direct la loviturile de departajare. În cele din urmă, CSM-ul a stat mult mai bine având un procentaj de 100 % și s-a impus în cele din urmă cu scorul de 12-11.

Bihorenii au condus în debutul jocului, dar pe final de meci au fost egalați. Patru jucători ai CSM-ului au înscris de la cinci metri, de la Steaua au ratat două aruncări, astfel nu a mai avut nevoie de ultima aruncare din tabăra vizitatorilor.

About Author