Categories Baschet

Optimism moderat inainte de Final Four-ul Cupei României

Serban Sere (foto) , directorul CSM Oradea, a prefațat următoarea provocare a echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea. Aceasta va participa la turneul final al Cupei României – ediția 2019/20, eveniment programat a se desfășura în perioada 9-10 februarie anul curent, la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca.

Iată ce a declarat conducătorul clubului roș-albastru:

“Mergem încrezători la Cluj-Napoca pentru turneul final al Cupei României la baschet masculin. Vom da totul pentru a câștiga trofeul, am convingerea că toți componenții echipei conștientizează importanța acestui moment. Suntem într-o formă bună, optimă pentru această perioadă a sezonului.

Totodată mizez pe aportul publicului orădean. Aștept iubitorii baschetului din Oradea să ni se alăture la Cluj în încercarea de a câștiga trofeul ce ne lipsește. Aportul lor a fost și continuă să fie esențial pentru echipa noastră.

Firește, se anunță o provocare grea. Mai ales că jucăm la Cluj-Napoca, în fieful uneia dintre contracandidatele noastre la supremație în orice competiție pe parcursul ultimilor ani. Chiar și așa, statutul dobândit și rezultatele obținute de-a lungul ultimelor sezoane ne obligă.

Trebuie să avem o abordare corectă a acestui turneu. Luăm pas cu pas fiecare provocare, iar în semifinale ne așteaptă un adversar motivat și în formă. Am tot respectul pentru fiecare competitoare calificată la Final Four.

De altfel, așa cum am văzut deja săptămâna trecută, întâlnim o echipă bună în semifinale. Dinamo Știința București este un oponent dificil și cu siguranță ne așteaptă un meci greu.

Totodată sunt convins de faptul că avem tot ce ne trebuie să câștigăm. Ne recomandă experiența, valoarea colectivă și individuala, respectiv capacitatea de a gestiona situațiile dificile sau momentele importante pentru a câștiga meciul și a ne califica în finala competiției.”

About Author