Categories Handbal

S-au desprins abia pe final, fara convingere insa

În cadrul rundei a 13-a a Divizie A, Seria D, sâmbătă 8 februarie CSU Oradea a primit în Sala de jocuri sportuve de la Universitate vizita celor de la CSU Reșița. A fost un duel al studentelor adjudecate în cele din urmă de echipa gazdă, care a forțat pe final, scor 26-23 (12-13).

Una peste alta un meci modest de ambele părți, cu rare veleități tactice care au sscos la iveală mari carențe de ambele tabere. Oaspetele au început mai bine, au condus cu 3-0, Oradea încercând timp de mai bine de 25 minute să restabilească egalitatea. Deși au avut trei portari pe foaia tehnică, din păcate niciunul dintre ei nu s-a aflat într-o zi pozitivă, din toate trei nu faci unu bun.

Reșița a continuat să finalizeze fiecare atac la limita timpului regulamentarm, pentru ca orădencele să aibă probleme în apărare. De asemenea lucru inacceptabil, au ratat nu mai puțin de patru aruncări de la șapte metri și chiar dacă o jucătoare a ratat o lovitură, a fost desemnată să execute tot ea.

Partea a doua a fost un pic mai dinamică, Reșița a menținut un ritm destul de bun, dar pe final de joc au cedat total inițiativa. Aici s-a făcut în cele din urmă diferența decisivă. Finalul a fost la discreția gazdelor care au marcat pe contraatac goluri decisive.

CSU ORADEA: Crina Pintea, Anca Ardelean, Raluca Fulgescu – Rafaela Duțu 7, Cristina Abodi 4, Denisa Tudose 2, Cipriana Petric 1, Andreea David 4, Maria Damian 3, Ariane Zegrean, Ștefania Surducan, Denisa Toma, Mădălina Horj, Anamaria Hercuț 5, Andreea Preduca, Anamaria Codreanu. Antrenori: Doina Ardelean și Cristi Ardelean.

CSU REȘIȚA: Maria Popescu, Timea Dumitrache, Andra Iota – Adela Bochiș, Alina Hobrad, Alina Cistea 6, Alina Tovt 3, Rebeca Vlădășel 9, Iulia Bledea 2, Claudia Baldovin, Claudia Siman 1, Marinela Prycopi, Cătălina Dumitrescu 1, Naomi Ibănișteanu 1. Antrenori: Cristian Busuioc și Daniel Cocarla.

About Author