Sportul românesc are nevoie de susținere necondiționată!!!

În această dimineață, la sediul MTS, în sala Nadia, a avut loc o nouă întâlnire informală dintre ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe și oficialii federațiilor olimpice care au sportivi calificați sau în curs de calificare la JO Tokyo 2020.

Întâlnirile sunt bilunare și au ca temă situația la zi a loturilor olimpice, evoluția sportivilor, competițiile de calificare la care participă, dar și eventuale probleme care apar, pentru a se găsi o soluționare cât mai rapidă.

💬 “A fost o întâlnire practică și extrem de importantă în condițiile în care în perioada următoare tot mai multe sporturi vor intra în competițiile de calificare la Jocurile Olimpice, ultime șanse de care trebuie să profităm la maxim. Este important să îi sprijim pe sportivi, să îi ajutăm pentru a avea acces la o pregătire cât mai bună și a le rezolva toate solicitările. Mă bucur că i-am avut astăzi alături pe colegii de la COSR, este foarte important să avem o colaborare cât mai bună, pentru că numai așa putem ajuta și sprijini sportul românesc. De asemenea, foarte importante și mă bucur că s-au atins și aceste două subiecte, au fost discuțiile legate de organizarea a două competiții de anvergură, Campionatul Mondial de haltere Under 20, care reprezinta criteriu de calificare la Jocurile Olimpice și Mondialul de Handbal Tineret, ambele competiții urmând a avea loc la București”, a declarat Ionuț Stroe.

La această întâlnire au fost prezenți și președintele COSR, Mihai Covaliu, secretarul general COSR, George Boroi, președintele ANAD, Cristi Balaș și președintele INMS, Răzvan Bușneag.

Astăzi au fost prezenți reprezentanți ai 23 de federații sportive.

About Author