Categories Polo

Un succes normal, cu gandul la viitor

CSM Oradea a câștigat primul meci oficial disputat în anul calendaristic 2020. Echipa antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a trecut de Dinamo București, scor 12-7. Scor pe reprize: 5-3, 2-1, 4-3, 1-0. Partida s-a desfășurat sâmbătă (08.02), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Dinamo a început mai bine și a marcat primele două goluri. Oaspeții conduceau cu 3-2 la jumătatea primei secvențe, după care CSM-ul a replicat cu patru goluri consecutive. De altfel, scorul la jumătatea partidei a fost de 7-4.

Avantajul gazdelor a urcat la cinci lungimi în secvența a 3-a, scor 10-5. Dinamo a redus din deficit chiar la încheierea acestei perioade de joc, însă Oradea a înscris ultimul gol al partidei.

Vlad Georgescu a marcat trei goluri, Vlad Dragomirescu, Silvian Colodrovschi și Ramiro Georgescu au punctat de câte două ori, iar Nichita Ilisie, Roland Szabo și Alex Popoviciu au înscris câte un gol fiecare. În replică, Andrei Drăghici și Ionuț Vrâncianu au marcat câte două goluri pentru Dinamo București.

Duminică (09.02), cu începere de la ora 11:00, în aceeași locație, se va desfășura cel de-al 2-lea duel dintre aceste formații. Intrarea este liberă. Dubla contează pentru turul fazei a 2-a din Superliga Națională și este o restanță.

About Author