Categories Baschet

Disputa dintre CSM Oradea si SCM Timișoara a fost amânată!!!

Federația Română de Baschet a informat cluburilor angrenate în Liga Națională de baschet masculin suspendă activitatea până la data de 31 martie 2020. Așadar, meciul dintre CSM CSU Oradea și SCM Timișoara, inițial programat la data de 13 martie 2020, ora 18:00, la Arena Antonio Alexe, nu se va mai disputa, urmând să fie reprogramat.

În luna martie 2020, CSM CSU Oradea ar mai avea de disputat trei meciuri, două cu Steaua București și unul cu Dinamo Știința București. Acestea vor fi reprogramate la rândul lor.

Măsura a fost luată ca urmare a situației cauzate de COVID-19 (coronavirus).

Activitatea ar urma să se reia în cursul lunii aprilie anul curent, în funcție de evoluția situației.

Într-o altă ordine de idei, conducerea Clubului Sportiv Municipal Oradea, având în vedere recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în contextul evoluției nefavorabile a epidemiei de coronavirus pe teritoriul României, informează toate entitățile, structurile sportive, antrenorii, sportivii, părinții tinerilor practicanți și persoanele fizice că în conformitate cu măsurile impuse de autorități, a decis suspendarea activității la bazele sportive pe care le administrează. Acest lucru intră în vigoare începând de vineri (13.03).

Informăm pe această cale că:

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu și bazinul acoperit Crișul vor fi închise până la noi dispoziții date de autorități în acest sens. Administrația acestor baze anunță că abonamentele aflate în derulare pe parcursul lunii martie vor avea valabilitate în perioada imediat următoare revenirii la activitatea normală.
terenurile de tenis (atât cele în balon, cât și cele în aer liber), situate pe str. Splaiul Crișanei nr. 87, Oradea, din incinta bazei sportive Arena Antonio Alexe va fi închisă.
Stadionul Iuliu Bodola din Oradea își oprește activitatea până la noi dispoziții ale autorităților.
Situația este monitorizată și în funcție de evoluția ei se vor lua măsuri ulterioare. Vom reveni cu informații în momentul în care situația se va schimba

About Author