Cosmin Olăroiu, activ în lupta împotriva Coronavirus

Încă un antrenor important din lumea sportului se implică în lupta împotriva noului coronavirus, după Simona Halep și Gigi Becali. Cosmin Olăroiu, care antrenează echipa Jiangsu Suning, a anunțat că va face un gest de caritate pentru cadrele mdicale de la spitalul „Victor Babeș” din Capitală.

Managerul spitalului, doctorul Emilian Imbri, a fost cel care a făcut anunțul la Romania TV.

„Primăria Capitalei a pus la dispoziția spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg și rămân peste noapte. Dimineața și seara ei mănâncă la hotel. Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi.

Simona Halep anunță că donează bani pentru echipamente medicale, în contextul coronavirusului: „Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus”

Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și persoane să ne sponsorizeze”, a declarat el.

Cosmin Olăroiu (foto) se află în prezent în București și ar trebui ca zilele viitoare să se întoarcă în China. El urmează să plece alături de staff-ul său pe ruta Bucureşti – Dubai – Singapore – Shanghai. Apoi, va fi nevoit să stea două săptămâni 14 zile în izolare la domiciliu, notează gsp.ro.

About Author