Lucian Stance: E bine să ne luăm toate măsurile

Laboratorul de medalii al județului Bihor, expresie inventată de un fost coleg de breaslă și cei care în ultimii ani au dat sportivul județului, dau dovadă de multă resposabilitatea în lupta cu acest extrem de periculos virus, Covid -19.

Liceul cu Program Spirtiv Bihorul, căci despre el este vorba și-a încetat activitatea atît în plan școlar cât și sportiv de mai bine de două săptămâni, Asta în primele zile când deja s-a implementat pentru prima dată închiderea școlilor.

Dan Matei, directorul LPS Bihorul nu a mai semnat niciun deviz de organizare sau deplasare a unei secții sportive la competiția respectivă, iar ălile de jocuri pe care le dețin au fost închise.
Niciun antrenor, fără axcepție nu a mai avut voie să-și desfășoare activitatea în mod normal, toți elevii fiind lăsați liberi.

Bineneles că în funcția de secția de sport din care făceau parte au primit o serie de recomandări pentru diferite tipuri de antrenamente anaerobe și recomandarea să nu iasă la alergare în parc sau în orice locație.

Cei care au bandă de alergare acasă sau dețin un aparat de alergare pentru interios să-l golosească, ceilalți să se axeze pe alt gen de exerciții.

Prudență și responsabilitatea sunt cuvintele de ordine în tabăra LPS-ului, iar prin vocea lui Lucian Stance (foto), director adjunct al LPS Bihorul aceștia transmis următorul mesaj: „Situația este una extrem de dificilă și nouă pentru fiecare dintre noi, acest gen de virus fiind extrem de periculos. Nu sunt specialist, dar e bine să ne luăm toate măsurile pentru a nu pune în pericol situația celor din jurul nostru. Trebuie să fim mult mai vigilenți cu cei apropiați pe care fără să ne dăm seama îi putem contamina. Sportivii noștrii trebuie să respecte indicațiile antrenorilor și programele de pregătire”.

Nu mai e un secret pentru nimeni că în ultimii zece ani fără nicio exagerare, LPS Bihorul a fost clubul care a dat cei mai buni sportivi ai județului nu numai la juniori ci și la seniori, iar perfromanțele lor în diferitele ramuri sportive au menținut o ștachetă destul de sus.

About Author