Categories Fotbal

Radu Traian Bitea: Trebuie felicitati toți care luptă pentru binele nostru

Situațiile speciale necesită măsuri măsuri speciale. Orice sport oprit în acest moment, nu poate fi realuat de unde a fost abandonat. Sub nicio formă. Nici fotbalul nu face excepție.
Fotbalul la nivel mondial, nu mai poate respecta un calendar la niciun nivel și anume, seniori, juniori sau feminin. În România, planurile de viitor ale întrecerilor interne se schimbă de la o săptămână la alta. Orice decizie poate suferi modificări, iar orice îmbunătățire este una lăudabilă.
Pe plan local, vorbim despre un fotbal care a încercat doar să se dezvolte în ultima perioadă. A încercat, mai mult sau mai puțin în funcție de bugetele fiecărui club.
De realizările echipelor locale nu se prea poate vorbi.
Una peste alta, soluția de compromis poate fi cea care va salva cât de cât situația. Radu Traian Bitea, cel care de o perioadă destul de scurtă de timp se află în funcția de președinte al asociației Județene de Fotbal Bihor depinde mult de deciziile autorităților.
La scenarii se poate gândi, dar nu le poate aplica, doar după ce vin deciziile de la centru.
Și binențeles că acestea vor fi respectate. Oricare dintre noi poate fi în locul lui Radu Traian Bitea, dar nu va putea lua măsurile necesare, având nevoie de aprobarea Comitetului Executiv al AJF Bihor.

Până atunci însă, Radu Traian Bitea avea un mesaj încurajator pentru toți cei care luptă împotriva acestui temut, Covid -19: “ În primul rând trebuie să-i felicităm pe toți cei care luptă pentru noi și sunt în prim plan. Și anume medici, asistenți, tot personalul medical, jandarmerie, poliție, poliția locală sau chiar armată. Sunt persoane extrem de curajoase care în aceste momente când noi stăm acasă, ei sunt de fapt expuși. Sper ca toți cei implicați în activitatea fotbalistică au înțeles că e momentul să nu ne expunem. Trebuie să stăm în casă, și de ne place și de nu. O să trecem împreună peste acest moment dificil”.
Fotbalul s-a oprit, dar niciodată, absolut NICIODATĂ nu a murit, și nici nu va muri!!!

About Author

1 comment

LICA MARIAN says:

Buna seara,voi sprijini cu toata puterea mea sportul ROANESC!

Comments are closed.