Lăudată și atunci când nu joacă tenis

Fostul lider mondial al WTA, Simona Halep (locul 2, WTA) a fost din nou lăudată pentru forma sa sportiva în presa din Italia, după ce aceasta a postat acum patru zile un filmuleţ pe Facebook (din carantină), unde jongla cu un sul de hârtie igienică la fel de bine ca un fotbalist profesionist.

„Simona Halep este fenomenală și se descurcă excepțional și cu picioarele, așa cum putem observa după această nouă provocare. Jucătoarea din România a uimit pe toată lumea cu un sul de hârtie igienică. Ea a cucerit Internetul cu noua provocare lansată pe rețelele de socializare. Simona a impresionat pe toată lumea cu dublele reușite, arătându-și încă o dată coordonarea uimitoare”, au scris despre sportiva noastră, jurnaliştii publicaţiei Tennis Italiano, scrie digisport.ro.

Tenismena noastră a cucerit noi fani pe reţelele sociale, după ce aceasta a reuşit să facă duble cu un sul de hârtie igienică, arătându-și totodată coordonarea şi forma fizică deosebită. Pe de altă parte, Simona Halep poate juca oricând la nivel profesionist chiar şi fotbal feminin când va decide să pună racheta în cui.

”Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a făcut performanță, dar a iubit fotbalul. Toată lumea îmi povestește despre cât de talentat era. Am jucat mult când eram copil, pe străzi, alături de fratele meu și de verii mei. Cred că sunt norocoasă că abilitatea mea de a jongla a venit natural. Îmi place să practic mai multe sporturi. Cred că am puțin talent și coordonare pentru fiecare. Nu am făcut nimic special pentru a învăța, doar am jucat mult. Recordul meu la jonglat este în jur de 89. Aud tot timpul lucruri despre fotbal, de la tatăl și de la fratele meu, care urmăresc atent fenomenul. Câteodată, reușesc să mă uit și eu la meciuri. Admir fiecare sportiv și susțin sută la sută echipa noastră națională. Sunt o româncă mândră. Gheorghe Hagi a fost eroul meu. Am fost încântată când l-am întâlnit. Eram foarte mică, știu că Steaua avea meci în Liga Campionilor. A fost foarte drăguț cu mine, mi-a dat niște sfaturi”, declarat Simona Halep, într-un interviu acordat FIFA în 2019.

Simona Halep, cea mai bună tenismenă din lume pe zgură
În momentul de faţă, Simona Halep este considerată cea mai bună jucătoare din lume pe zgură şi va porni cu prima şansă la Roland Garros 2020 când se vor relua competiţiile din circuitul WTA şi are şansa să câştige al treilea trofeu de Grand Slam din carieră. Parcursul foarte bun din debutul acestui sezon au transformat-o pe sportiva noastră în analizele caselor de pariuri drept principală favorită la câştigarea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului de la Roland Garros.

În momentul de faţă, bookmakerii i-au acordat o cotă de 6, principalele urmăritoare fiind Serena Williams și Ashleigh Barty (cotă 10). Următoarele în această ierarhie sunt Kiki Bertens, Garbine Muguruza și Bianca Andreescu, toate cu cotă 12. Naomi Osaka (15), Elina Svitolina (18) și Angelique Kerber (20) sunt și ele printre favorite

About Author