Nicolae Mihalcea, noul team manager al CS Universitar Oradea

Prieten și coleg de breaslă ani de zile, Nicolae Mihalcea se află în fața unei noi provocări. După ce a făcut presă scrisă, televiziune și o mică perioadă chiar și radio, Nicolae Mihalcea (foto) a acceptat în cele din urmă o nouă provocare. Și una extrem de dificilă.

Și anume, aceea de a ocupa funcția de team manager al CSU Oradea, un club cu peste zece secții de jocuri sportive, olimpice și neolimpice. Sorin Buhaș, noul director al CSU Oradea a venit la conducerea clubului într-o perioadă nu tocmai propice, din punct de vedere al rezultatelor, iar acest aspect se poate mult îmbunătății.

Cei doi vor încerca să facă un tandem pentru a crea condițiile necesare trecerii la un alt nivel al CSU Oradea, asta deoarece beneficiază de toate cele necesare unei noi ere sau mai bine spus unei noi dezvoltări. Detaliile le lăsăm pentru cititorii printre rânduri…

Acum că vor reuși sau nu, absolut totul depinde doar de cei doi, iar cum ambii provin din sport, e greu de crezut că nu vor cântări fiecare decizie importantă și fiecare nouă structură. Despe planurile de viitor, e prematur să vorbim, dar unele îmbunătățiri la nivelul condițiilor de pregătire au apărut, iar viitorul sună cel puțin interesant.

About Author