Categories Fotbal

AJF Bihor vine cu noi informări despre viitor

Sperăm că toti membrii afiliați și colaboratorii în aceste momente grele și triste sunt sănătoși. Răbdarea, optimismul și încrederea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal este necesar să reprezinte un deziderat comun, Activitatea AJF Bihor a funcționat la nivel de avarii, conformându-se deciziilor autorităților. Toate deciziile ulterioare vor fi adoptate în funcție de hotărârile autorităților. Scenarii sunt, metode viabile de reluare și finalizare a campionatelor există. Ceea ce în acest moment putem afirma cu certitudine sunt următoarele, ele constituind și ordinea de zi CEX Ajf Bihor,  Echipele vor beneficia de un interval cuprins între 7-10 zile pentru reacomodare fizică, psihică, administrativă, etc, până la reluarea jocurilor. Se anulează Cupa Micii Campioni, Cupa Moș Crăciun, Gala Fotbalului Bihorean, Cupa Old Boys și schimburile de experiență anuale cu partenerii din Ungaria. Ediția a 2 –a faza Regională a Cupa Satelor se suspendă precum și Turneul Speranțelor ori Cursul Liciența C – UEFA. Campionatele se vor desfășura cel mai probabil după o variantă de Campionat simplificat Play-Out/Play-off agreată de majoritatea membrilor afiliați și aprobată de CEX al Ajf Bihor, cu punctajul obținut până la întreruperea campionatelor.
Oricare dintre decizii, ale Ajf Bihor ori FRF, care interferează cu fotbalul județean, vor fi inițial aduse la cunoștința membrilor afiliați prin intermediul mass-media, rețele de socializare, site ajfbihor.ro ori comunicare directă. 

În altă ordine de idei, în perioada recentă Curtea de Apel a decis definitiv și irevocabil legitimitatea Alegerilor din cadrul AJF Bihor din anul 2017 și a investirii președintelui, prof. Radu Bitea, în mod legitim, în urma unui denunț penal al lui Octavian Sovre, aspect luat la cunoștintă de CEX AJF Bihor.
R.B. ” Legat de acest aspect, știu că Octavian va ieși la pensie dpdv. profesional, sper să înceteze cu aceste denunțuri, precum și cu ura aceasta față de cei care l-au îndrumat în carieră, doar pentru un eșec în activitatea lui. Este profesionist și sunt convins că realizează că și acestea fac parte din viață. Ii doresc sănătate.”

About Author