Arbitrii bihoreni vor oficia gratis până la finele sezonului!!!

Având în vedere situația actuală creată de COVID 19, și știind dificultatea financiară a primăriilor, respectiv pentru echipele de fotbal din județul nostru, Comisia Județeană a Arbitrilor Bihor în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal Bihor am hotărât să ajutăm echipele din punct de vedere financiar, renunțând la o parte însemnată din remunerația pentru prestări servicii cunoscută publicului cu denumirea de barem de arbitraj și totodată  renunțând în totalitate la baremul observatorului, pentru toate jocurile rămase până la sfârșitul sezonului.
Astfel la Liga 4 baremurile scad de la 770 lei la 270 lei plus transport brigadă iar la Liga 5 de la 590 lei la 240 lei plus transport brigadă. La competițiile de copii și juniori echipele sunt degrevate total de plata baremurilor de arbitraj, observare și transportul brigăzii.
Alexandru Herman vicepreședinte AJF Bihor, " Sperăm ca acesată decizie să ajute echipele cât de cât din punct de vedere financiar, astfel ca toate Cluburile să poată relua competiția județeană. Să ne revedem cât mai curând pe terenurile de fotbal".

Radu Bitea, ” Gestul CJA Bihor realmente m-a emoționat, cred că e unic la nivel național. Arată compasiune, solidaritate și umanitate în aceste vremuri grele. Le mulțumesc, îi felict și le urez sănătate și succes arbitrilor și conducerii reprezentată prin dl. Gallovits Ștefan- președinte și Alexandru Herman, Florin Marcu – vicepreședinți”. Mai buni împreună!

About Author